НачалоВидео ревю5 НЕЩА, които трябва да знаете за Philips Sonicare DiamondClean Smart +GIVEAWAY

5 НЕЩА, които трябва да знаете за Philips Sonicare DiamondClean Smart +GIVEAWAY

4432
Написана от  nixanbal

От Instagram профила на nixanbal вече разбрахте, че от известно време насам използвам новата електрическа четка Sonicare DiamondClean Smart на Philips. Тя ще ви впечатли с цял куп технологични екстри и аксесоари, но държа да отбележа и че това е най-изчерпателното хартиено ръководство за употреба, което съм виждал досега.

Шегата настрана. Вече мина един месец, откакто смених стандартна електрическа със звуковата електрическа четка за зъби на Philips и в следващото видео ще ви разкажа за впечатленията си от нея, както и за всички интересни екстри, които са побрани в тялото й.

Това са 5 неща, които трябва да знаете за Philips Sonicare DiamondClean Smart.

1. Почистване със звук

Започвам с най-специалното и най-важното нещо за този продукт - ултрапъргавата четка, която прави до 62 000 движения в минута. Вероятно сте гледали рекламните клипове, в които пяната от пастата за зъби преминава между отделните зъби. Е, първия път, когато използвате модела на Philips ще го усетите точно като във видеото.

Целта на тази мощна четка, разбира се, е пълно почистване на зъбите, като производителят обещава отстраняване на 10 пъти повече плака, по-здрави венци и видим ефект от избелващия режим след няколко дни.

Philips Sonicare DiaomondClean Smart @ nixanbal

2. Режими на ползване

Върху тялото на четката има светлинни индикатори, които показват какъв режим на ползване сте избрали. Още с взимането на четката в ръка сензор за движение ще активира подсветката и ще ви покаже кой от тях е избран. Моят модел има 4 режима, което включва почистване, дълбоко почистване, избелване и заздравяване на венците.

Четката може да се използва и с различни глави, подходящи за различни цели, като е достатъчно умна, за да разпознае сама каква глава сте поставили и директно превключва на най-подходящия за нея режим.

Разбира се, можете да избирате режима и ръчно - с бутона на тялото. Можете да променяте и интензивността на четкане между 3 нива.

Philips Sonicare DiaomondClean Smart @ nixanbal

3. Връзка със смартфона

Третото нещо, което трябва да знаете за Sonicare DiamondClean Smart, е откъде идва последната част в името й. За нея има приложение!

Смартфон приложение за iPhone и Android, което се свързва с четката за зъби и ви помага да разберете различните режими на ползване и съответно ви обучава как да четкате зъбите си при всеки, следвайки изображения на екрана.

Приложението може да ви помогне още да не пропускате зони, да обърнете внимание на проблемен зъб и освен това ви подсказва кога е време да подмените главата.
Едно от най-забавните неща, които ми се случиха преди две седмици, е, че ъпдейтнах фърмуера на четката.

След едно-две почиствания със смартфона пред вас вече ще сте усвоили техниката и няма да е необходимо да използвате мобилния. Освен това има лека вибрация, която на всеки 30 секунди в режима за избелване например дава сигнал да преминете към следващата зона.

Не се притеснявайте, че ще прекалите с натиска - четката има светлина в основата на тялото си, която в такива случаи грейва в лилаво като предупреждение.

Philips Sonicare DiaomondClean Smart @ nixanbal

4. Зареждане

Следващото нещо, на което ще обърна специално внимание в това видео, е зареждането. Т.нар. зарядно е едно от любимите ми неща около Philips Sonicare DiamondClean Smart. То представлява подложка, която се свързва към електрическата мрежа и поставяща се върху нея стъклена чаша. Четката за зъби просто се пуска в чашата и зареждането започва. Жестоко.

Колкото до батерията - при мен тя издържа около 10-12 дни миене на зъбите два пъти на ден, което е полезно да имате предвид, ако пътувате.

Philips Sonicare DiaomondClean Smart @ nixanbal

5. Комплект и аксесоари

Приключвам с нещата, които ще откриете в комплекта на четката. Освен по-горе споменатата чаша за безжично зареждане, с Philips Sonicare DiamondClean Smart ще получите още основното тяло с три вида четки - за по-бели зъби, за по-здрави венци и за по-добър контрол на плаката. Включен е и калъф за пътуване с място за две глави.

Разбира се, отделно се продават допълнителни глави, така че можете да си вземете, когато се наложи подмяна.

Philips Sonicare DiaomondClean Smart @ nixanbal

Това беше моят вече едномесечен опит със звуковата четка Philips Sonicare DiamondClean Smart и 5-те най-важни неща, които според мен трябва да знаете за нея, преди да решите дали да си я купите.

А ако искате да участвате за спечелването на чисто нова четка като моята - абонирайте се за YouTube канала на nixanbal и оставете коментар под видеото там със своето мнение за това коя от изброените 5 ключови функции на звуковата четка от Philips е била най-интересна за вас.

Линк към YouTube канала на nixanbal > https://www.youtube.com/nixanbal

Видео: 5 неща, които не знаете за Sony Xperia XZ Premium

В подробното видео ревю вече споделих с вас впечатленията си от едномесечната ми работа с Xperia XZ Premium, но още…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer