Умен град @ nixanbal

НачалоИграчки6-минутно видеоразопаковане на конзолата Sony PlayStation Vita

6-минутно видеоразопаковане на конзолата Sony PlayStation Vita

3147
Написана от  nixanbal 09 март 2012
6-минутно видеоразопаковане на конзолата Sony PlayStation Vita

От вчера разцъквам новата преносима игрова конзола PlayStation Vita, която пристигна в България преди десетина дни. Джаджата се продава в две версии, Wi-Fi и Wi-Fi + 3G, като втората има в комплекта SIM карта на М-Тел, но не е задължително да я активирате. Т.е. ако например вече имате договор за мобилен интернет и друга дейта карта, можете да ползвате нея с 3G варианта на Vita. Ако пък искате да активирате новата карта, трябва да знаете, че ще получите и безплатно играта Wipeout, чиято цена иначе е 80 лв. И понеже с интерес ще изиграя де що е възможно през следващите седмици, за да подготвя стойностно ревю за вас накрая, реших преди това да ви представя кратко видеоразопаковане на PlayStation Vita.

Sony PlayStation Vita идва с кабел и зарядно в комплекта, а освен това има и 6 карти, с които се играят игри с разширена реалност. Честно казано нямам търпение да разбера за какво става въпрос лично. Важна подробност и минус за конзолата обаче е липсата на карта памет в кутията, а без нея не можете нито да играете, нито да гледате филми, да слушате музика, да снимате с камерата... Изобщо изключително лошо решение на Sony. Недопустимо е.

Но за това повече в ревюто след няколко дни. Дотогава вижте 6-минутното видео по-долу...

5 НЕЩА за BlackBerry KEY2

Емблематичната марка от зората на смартфоните и мобилния интернет BlackBerry наскоро се завърна официално в България, като у мен вече…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer