НачалоСъбития7 причини да гледате на кино TRON: Legacy и Оливия Уайлд в секси костюм

7 причини да гледате на кино TRON: Legacy и Оливия Уайлд в секси костюм

3536
Написана от  nixanbal 18 декември 2010

tron_legacy_film_kino_2010-а определено е годината, в която изгледах най-много филми на кино. В един момент през лятото дори нямаше нито едно (смислено) заглавие, което да не бях видял на голям екран. Е, изгледах и няколко безсмислени, но това е част от магията. През цялата година обаче чаках с нетърпение един филм, на който вещаех блажени седмици на първо място в бокс офис класациите по цял свят – TRON: Legacy. Щом видях за първи път трейлъра си казах, че това ще е Avatar на 2010/2011 г. Ето с какви впечатления съм, след като успях да гледам филма, а също и 7 причини, поради които задължително трябва да го видите и вие!

На 14 демекври имах удоволствието да бъда на журналистическата премиера на филма TRON: Legacy, за което благодаря на приятните хора от Форум Филм България. Честно казано убедих се, че това е най-добрият момент да отидеш да гледаш филм – залата не е претъпкана, пък и имаш възможност да се срещнеш с приятели или да се запознаеш с готини нови хора. Аз например след няколко години спорадична комуникация по форми и Twitter си стиснах ръката с Влади Иванов.

Що се отнася до самия филм – ето основните причини, поради които ви го препоръчвам:

 

 7 причини ЗА

1. Можете да го гледате на огромния IMAX 3D екран и по-добре запазете места на задните редове.

2. Това е първият филм, с който ще почувствате физически мощта на 12 000-ватовия звук – прелитането на кораб ви разтърсва. Дръжте здраво пуканките!

3. Ефекти! Невероятни гледки, които няма да спрат дъха ви, но ще учестят дишането ви. Битките и надпреварите с мотори са уау!

4. Субтитрите са 3D. Avatar и Алиса в страната на чудесата, които също бяха в IMAX, имаха 2D субтитри и хората без добър английски задължително си тръгваха с псувни от залата.

5. Зверските превозни средства! В мрежата (the grid) можеш да се придвижваш по много начини и всеки е същинско зрелище. Моторите, разбира се, си остават запазена марка и най-якото возило – как се създават, ще оставя да видите сами.

6. Технологии от бъдещето – ако сте фен на новите технологии, обичате хай-тек играчките и се определяте като гийк – това е вашият филм. Nokia N8 има яка роля, която прави телефона още по-симпатичен.

7. Оливия Уайлд в ролята на Куора. Аргументи ли искате?

TRON_film_movie_kino_efekti_tron

Ин брийф...

Под чертата ще кажа, че филмът си заслужава всяка минута (2 часа е) и всеки лев (билетът е 12 лв.), но едва ли ще подобри рекорда на Avatar. Следващата седмица отивам да го гледам още веднъж, а това се случва рядко. Все пак имайте предвид, че не всичко в TRON: Legacy има своето обяснение и ако търсите логиката навсякъде, ще се разочаровате. Сюжетът също не е за оскар, но още преди да си помислите да го гледате, трябва да се наясно, че не това е основната идея на филма. Ефекти, екшън и фантастичен звук са всичко, което TRON ще ви предложи. А това е достатъчно, за да прекарате 2 приятни часа в салона, нали?

 

Вижте трейлъра на TRON: Legacy >>

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer