Новият The Frame на Samsung вече се продава в България

124
Написана от nixanbal 12 април 2021

Samsung обяви, че анонсираното по-рано тази година ново поколение на смарттелевизора им The Frame вече се продава в България. Моделът е част от т.нар. Lifestyle TV серия телевизори на корейците, като се предлага с размер на екрана до 75 инча. 

ВИДЕО: Ревю на Xiaomi Redmi 9T

160
Написана от nixanbal 12 април 2021

Redmi 9T е един от най-достъпните смартфони на Xiaomi, който беше обявен по-рано тази година, а от няколко седмици е и на българския пазар. Устройството не предлага дълъг списък с бляскави характеристики, но за цената си от под 330 лв. без договор към оператор има дори някои изненади, сред които екран с висока резолюция, стерео звук и голяма, всъщност огромна батерия.

Първият 5G план на А1 включва неограничени минути и МВ + 5G роуминг в Европа и САЩ

206
Написана от nixanbal 12 април 2021

В началото на месеца А1 пусна новия тарифен план A1 Unlimited, който срещу такса от 34.99 лв. предлага неограничени минути и неограничени МВ - и като брой, и като скорост. Днес операторът обяви, че това всъщност е първият им 5G план, като добавиха още един плюс към него - 5G роуминг в Европа и САЩ. 

Смартфоните iPhone са на по-ниски цени в магазините на VIVACOM

602
Написана от nixanbal 09 април 2021

VIVACOM обяви, че ще предлага смартфоните на Apple на по-ниски цени до края на април. Операторът посочва, че намалени са цените на моделите iPhone 12 и iPhone 12 mini, но в сайта всъщност с по-ниски цени са всички модели на Apple - и от серията 12, и от предходните поколения.

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

1218
Написана от nixanbal 08 април 2021

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани в ниския и среден клас и имат цени между 89 евро и 349 евро. С това компанията въвежда и съвсем нова схема за имената на моделите си.

Xiaomi Mi 11 излиза на българския пазар за 1569 лв.

539
Написана от nixanbal 08 април 2021

Обявеният по-рано тази година флагман Mi 11 на Xiaomi вече излиза на българския пазар. От компанията съобщиха, че устройството вече е налично у нас, като се предлага само в една конфигурация.

5G честотите бяха разпределени чрез търг между трите оператора

1953
Написана от nixanbal 06 април 2021

Днес най-после трите мобилни оператора в България получиха допълнителния честотен ресурс, който ще им позволи да стартират по-масово предлагане на 5G услуги в страната. Това стана след разпределяне чрез търг на 3 честотни ленти от по 100 MHz. 

OnePlus 9 Pro вече се продава в България + подарък безжични слушалки

1241
Написана от nixanbal 06 април 2021

OnePlus 9 Pro, който беше обявен в края на март, вече е на българския пазар. Страната ни е една от първите в Европа, които получават достъп до новия топмодел на китайския бранд, като за момента се предлага само една негова версия. 

Huawei P50 се появи предпремиерно с четворна Leica камера и плосък екран

590
Написана от nixanbal 06 април 2021

В последните седмици на няколко пъти се появяват парченца информация и изображения на задаващите се смартфони от серията Р50 на Huawei, като днес имаме доста ясни макети на предполагаемия Huawei P50. От тях става ясно, че устройството ще има плосък екран и четири обектива на камерата си. 

Тим Кук потвърди в интервю, че Apple работи в посока автономен автомобил

371
Написана от nixanbal 06 април 2021

Главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук потвърди в интервю за подкаста Sway на New York Times, че компанията действително полага усилия в посока автономни автомобили. Новината идва дни след последните слухове, че Apple разработва собствен електромобил, проектът за който започна още през 2014 г. 

Страница 1 от 1201

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer