Тазгодишните модели iPhone ще имат "нов и уникален" дизайн на задния панел

247
Написана от nixanbal 26 април 2019

Вече излезе немалко информация за следващото поколение смартфони на Apple, а сега @OnLeaks сподели изображения на предполагаемите устройства и още някои детайли. Според източника тазгодишният iPhone ще има "нов и уникален" дизайн на задния си панел. 

Huawei P Smart Z ще бъде първият смартфон с изскачаща селфи камера на компанията

525
Написана от nixanbal 25 април 2019

Изскачащите селфи камери са един от популярните варианти да бъде избегнат ночът и да бъде постигнат дисплей с фини рамки. Особено при китайските производители. Сега изглежда и Huawei подготвя подобен смартфон, който ще излезе под името Huawei P Smart Z. 

Honor 20 също ще се предлага във версия Moschino

475
Написана от nixanbal 25 април 2019

Очакваните на 21 май флагман смартфони Honor 20 и Honor 20 Pro ще бъдат допълнени от специално издание, разработено с италианската Moschino, пише GSMArena.com. Това е поредният продукт, при който китайците ще си сътрудничат с модния бранд, след като в началото на 2019-а пуснаха такова издание на модела Honor View 20. 

Nintendo започва да приема записвания за затворена бета на Mario Kart Tour

438
Написана от nixanbal 25 април 2019

Nintendo обяви още през 2018 г., че ще пусне базирана на емблематичното си заглавие Mario Kart игра за смартфони, а днес имаме нова порция детайли за нея. Играта ще носи името Mario Kart Tour и се очаква да излезе за Android и iOS до няколко месеца, а новината е, че следващия месец започва затворена бета.

LG ще спре производството на смартфони в родната Южна Корея

678
Написана от nixanbal 24 април 2019

Представянето на смартфоните LG на световния пазар не върви добре от доста време насам и един от ходовете на компанията за оптимизиране на бизнеса изглежда ще бъде преустановяване производството в родната Южна Корея. Вместо това продукцията ще бъде пренесена във фабриката във Виетнам, съобщава новинарската агенция Yonhap, цитирана от Reuters. 

Huawei получи зелена светлина да работи по част от 5G мрежата във Великобритания

590
Написана от nixanbal 24 април 2019

Тереза Мей е дала съгласието си Huawei да доставя оборудване за 5G мрежата на Великобритания, въпреки изразените наскоро притеснения от Националния център за киберсигурност на Острова. Китайската компания обаче няма зелена светлина да изгражда цялостната инфраструктура, а само отделни нейни компоненти. 

Гръцката MLS влиза у нас със смартфон с гласов асистент на български

1157
Написана от nixanbal 24 април 2019

Гръцката компания MLS Innovation обяви, че влиза на пазара в България със смартфон под своя бранд, който предлага гласов асистент на български език. Асистентът се нарича MAIC (MLS Artificial Intelligence Centre) и се разработва от 15 години, споделят създателите му. 

Официално: OnePlus организира най-амбициозното си събитие досега на 14 май

725
Написана от nixanbal 23 април 2019

Информацията вече беше изтекла, но днес OnePlus обяви официално, че организира събитие за 14 май. Тогава китайската компания ще покаже новите си модели от "серията OnePlus 7". Точно така - вече говорим за серия, а не за един нов смартфон. 

У нас се предлага първата в Европа банкова карта с дизайн от "Игра на тронове"

1143
Написана от nixanbal 23 април 2019

HBO България обяви, че у нас ще се предлага банкова карта с дизайн от "Игра на тронове". Това е първата такава карта в Европа, като желаещите вече могат да заявят интереса си. 

Пълно разглобяване на Huawei P30 Pro показва перископната система отблизо (видео)

1030
Написана от nixanbal 23 април 2019

Huawei P30 Pro вече събра овации за новата си четворна система камери, но тук няма да си говорим за качеството на снимките. Вместо това ви предлагам видеото на @jerryrigeverything, в което той разглобява телефона на съставните му части и ни разкрива как точно изглежда перископната камера и останалите компоненти на P30 Pro. 

Страница 1 от 1020

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer