НачалоНовиниА1 предлага интернет и телевизия на втори адрес без срочен абонамент

А1 предлага интернет и телевизия на втори адрес без срочен абонамент

2018
Написана от  nixanbal 01 юни 2020
А1 предлага интернет и телевизия на втори адрес без срочен абонамент

А1 обяви, че вече ще предлага на клиентите си възможност за ползване на услуга за интернет и телевизия на втори адрес, за който няма да е необходим срочен договор. При фиксираните услуги има и някои други промени. 

Всеки нов или съществуващ клиент на фиксирана услуга (телевизия, интернет или Net Box) може да заяви същия тип услуга за втори адрес, без да е необходимо да сключва обвързващ договор. Таксата за втората услуга ще бъде като тази за двугодишен абонамент, а при активация ще се дължи еднократна активационна такса от 39.99 лева.

Освен това от А1 обявиха, че ще предоставят повече възможности за комбиниране и отстъпки на фиксираните услуги, които би трябвало да позволят на клиента да избере оптимално точно за нуждите си решение.

Също така, всеки клиент на новите пакети след 1 юни ще получи допълнителна отстъпка от 1 лев на месец за всяка услуга, платена през мобилното приложение Моят А1 или същата секция в сайта на оператора. 

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer