Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниA1 предлага компенсация на всички засегнати от проблемите с роуминга клиенти

A1 предлага компенсация на всички засегнати от проблемите с роуминга клиенти

2408
Написана от  nixanbal 03 септември 2018
A1 предлага компенсация на всички засегнати от проблемите с роуминга клиенти

Малко след 14 часа на 3 септември A1 съобщи, че проблемите с роуминга за клиентите им вече са отстранени. Телекомът ще предложи и коменсация за всички засегнати, въпреки че посочва, че техническите трудности са били в оперираната от Vodafone мрежа. 

Кмпенсация ще може да получи всеки клиент на A1, който е имал затруднения с ползването на мобилни услуги в роуминг в Гърция и други части на ЕС в първите два дни на септември. Тя може да бъде заявена в 7-дневен срок чрез попълване на формата тук https://www.a1.bg/compensation-form-mobile, а също така на *88 или в магазин на оператора. 

Подалите такова заявление ще могат да изберат дали да получат 500 МВ за роуминг в ЕС (валидни до 7.10.2018 г.) или 500 МВ за ползване в България, валидни до края на отчетния период на клиента.  

Припомням ви, че клиентите на A1 имаха затруднения при ползване на мобилна гласова услуга и мобилен интернет в роуминг от ранния следобед на 1 септември до вечерта на 2 септември. Проблемите дойдоха от мрежата на Vodafone, който е партньор на A1 Group и предпочитан оператор за клиентите им, когато пътуват извън страната. 

Samsung представи 8k QLED телевизор с базирана на AI ъпскейлинг технология

Здравейте от City Cube на Messe Berlin, където в рамките на изложението IFA 2018 Samsung представи първия си QLED 8k…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer