НачалоНовиниА1 ще компенсира засегнатите от аварията на 8 юни

А1 ще компенсира засегнатите от аварията на 8 юни

2139
Написана от  nixanbal 09 юни 2021
А1 ще компенсира засегнатите от аварията на 8 юни

А1 обяви, че ще компенсира клиентите си, които са били засегнати от аварията на 8 юни. Телекомът предвижда 20% отстъпка от месечния абонамент.

Вероятно някои от вас са разбрали, че на 8 юни вечерта два отделни инцидента - токов удар и пожар в електрическата мрежа в София, причиниха техническа авария, която е засегнала част от клиентите на домашен интернет и телевизия на А1.

Тези инциденти са предизвикали временни прекъсвания на услугите в различни части на страната.

А1 предлага на засегнатите си клиенти 20% отстъпка от месечния им абонамент за интернет и телевизия, която може да се заявяви на сайта на компанията на адрес https://www.a1.bg/compensation-form-fix

Сериозни проблеми имаше и за клиентите на Булсатком, като от оператора обявиха, че са възстановили всички услуги на територията на Хасково, Бургас, Ямбол, Пловдив, Сливен, Благоевград, Стара Загора, Варна, Добрич, Велико Търново, Пазарджик. Все още се работи по възстановяване на услугите в Габрово, Плевен, Севлиево, Шумен, Белослав, Девня, Тервел, Карнобат, Русе, Провадия, Търговище, Разград и Ивайловград.

В София, все още не работят част от Дружба, Младост, Надежда, Обеля, Хиподрума, Дианабад и Стрелбище.

Има вероятност трафикът по вдигнатата мрежа да е натоварен и да има смущения в IPTV, обясняват от Булсатком, като съветват клиентите да рестартират оборудването си.

Очаква се всички услуги да бъдат пуснати до 13:00 часа днес.

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer