Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниА1 вече няма да предлага bob, но услугата остава активна

А1 вече няма да предлага bob, но услугата остава активна

2638
Написана от  nixanbal 30 септември 2019
А1 вече няма да предлага bob, но услугата остава активна

На семинара за журналисти на А1, провел се миналия уикенд, от телекома обявиха официално и какво се случва с услугата bob, която стартира още по времето на бранда Мтел. Оказва се, че bob вече не се предлага на нови клиенти, но услугата няма да бъде прекратена за активните ѝ потребители. 

От 1 юли 2019 г. А1 България не предлага подписване на нови планове с bob, обяви Райна Андонова, старши мениджър "Мобилни услуги и бизнес партньорства" в оператора. 

Настоящите клиенти на bob ще могат да продължат да използват услугата при досегашните условия и телекомът не предвижда да я прекъсва в близко бъдеще. А1 обаче ще се опита да привлече тези потребители към предплатената си услуга или към стандартните си тарифни планове А1 One и A1 One Unlimited. Операторът обещава добри оферти за прехвърляне от bob към актуалните тарифи.

Причината А1 да се откаже от bob e, че е много трудно да се поддържа втори бранд, обясни Андонова. От друга страна концепцията на марката А1 е тъкмо унифицирането на нейната идентичност, при това за всички оператори от групата. 

bob от A1

Така или иначе, брандът bob се появи в България по времето, когато трите оператора водеха ожесточена ценова война с все по-атрактивни предложения за мобилна услуга. Днес това време отдавна е отминало.

Huawei Mate X е първият 5G смартфон със сгъваем OLED дисплей

Както обеща преди няколко дни Huawei отбеляза присъствието си на Световния мобилен конгрес с голяма премиера. Всъщност няколко, но най-вълнуващото…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer