НачалоНовиниА1 започва да предлага смартчасовници с eSIM

А1 започва да предлага смартчасовници с eSIM

1152
Написана от  nixanbal 07 август 2020
А1 започва да предлага смартчасовници с eSIM

А1 обяви, че започва продажбите на първите смартчасовници с eSIM в България. Това са четири модела на Samsung, включително току-що обявените две версии на Galaxy Watch 3. eSIM ще позволи да използвате аксесоара на китката си като самостоятелно комуникационно устройство с операторски номер. 

А1 ще предлага с eSIM смартчасовниците Galaxy Watch 3 във вариант 41 и 45 мм, както и Galaxy Watch Active 2 с 40 и 44 мм размер.

Първите два вече се предлагат, а другите излизат към края на август.

Цените на 41 мм Galaxy Watch 3 започват от 23.99 лв./месец или 459.99 лева в брой с план А1 One Unlimited 5XL. По-големият 45 мм Galaxy Watch 3 започва от 24.99 лв./месец или 499.99 лв. в брой.

От оператора посочват, че клиентите на А1 могат и да клонират номера от своя смартфон на eSIM картата в смартчасовника, използвайки услугата А1 Extra SIM.

Припомням ви, че А1 въведе eSIM за последното поколение iPhone, като беше първият и досега единствен оператор, поддържащ тази възможност. VIVACOM наскоро пусна официално смартфоните на Apple и също обяви, че ще започне да предлага eSIM - за тях и за други смартфони в портфолиото си. 

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer