НачалоНовиниAcer ще предложи безплатен ъпгрейд към Windows 8 за ултрабуците си

Acer ще предложи безплатен ъпгрейд към Windows 8 за ултрабуците си

1689
Написана от  nixanbal 12 юли 2012
Acer ще предложи безплатен ъпгрейд към Windows 8 за ултрабуците си

Днес Acer обяви, че в сайта си стартира програмата за ъпгрейд към задаващата се през есента версия на Windows 8. С нея потребителите ще могат да преминат от Windows 7 към новата платформа за обявената от Microsoft вече цена от 14.99 евро (около 30 лв.). Добрата новина за собствениците, бъдещи и настоящи, на ултрабуците Acer е, че обновлението за тях ще бъде безплатно.

От безплатната актуализация ще могат да се възползват потребителите, закупили някой от моделите Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 и Aspire M5 в периода 2 юни 2012 г. до 31 януари 2013 г.

Всъщност клиентите ще заплатят ъпгрейда, но след това Acer обещава да възстанови сумата. За целта потребителите ще трябва да направят заявка към производителя не по-късно от 15 март 2013 г., като му изпратят основни лични данни, банкова сметка, сериен номер на машината и потвърждаващ имейл от Microsoft за направен ъпгрейд. Парите трябва да бъдат възстановени от 6 до 8 седмици по-късно.

Ъпгрейдът и по двете програми - за ултрабуци и за останалите машини, става на този сайт: http://www.acer.bg/ac/bg/BG/content/emea-windows-upgrade

До Бургас и назад: Фоторазказ с Xiaomi Mi 8 и новото Renault Megane RS

Сядаш в ниските седалки, тялото ти се обгръща в солидната им прегръдка, завърташ ключа и чуваш ръмженето на фона на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer