НачалоИграчкиAcer Aspire S7 са ултрабуци с Windows 8, сензорни дисплеи и секси дизайн

Acer Aspire S7 са ултрабуци с Windows 8, сензорни дисплеи и секси дизайн

2529
Написана от  nixanbal 04 юни 2012
Acer Aspire S7 са ултрабуци с Windows 8, сензорни дисплеи и секси дизайн

Ултрапреносими, с алуминиев корпус и сензорни дисплеи – това са новите ултрабуци от серията Aspire S7, които Acer представи днес. Машините използват Windows 8 и има вариант да изберете 11.6“ или 13.3“ диагонал на дисплея.

Aspire-S7-13.3 02

13.3-инчовият Acer Aspire S7 има стъклено покритие на шасито, познато от HP ENVY 14 Spectre, а и двата ултрабука предлагат Full HD резолюция на дисплеите, както и подсветка на клавиатурите.

За 13.3“ модел Acer казва, че е най-тънкият Full HD ултрабук, а 11.6-инчовия определя като най-малкия, също с резолюция 1080р.

Най-добрата част от спецификациите е батерията, която при по-голямата машина обещава до 12 часа работа, а по-малкият издържа до 9 часа с едно зареждане.

Aspire-S7-11.6 01

Очаквайте повече детайли за спецификациите и пускането на машините в продажба. Reuters обаче още сега ни полива с чаша студена вода, загатвайки, че цените ще варират около $1799. Космическо, особено на фона на днешните ултрабуци с цени около $999. Изглежда тъчскрийнът при Acer Aspire S7 ще излезе доста солено.

ВИДЕО: Умните кофи за боклук в София

Знаете ли, че една малка черна кутия може да промени начина, по който се организира целият процес на сметосъбирането във…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer