НачалоНовиниAcer Liquid S2 ще бъде мощен смартфон от най-висок клас

Acer Liquid S2 ще бъде мощен смартфон от най-висок клас

2475
Написана от  nixanbal 29 август 2013
Acer Liquid S2 ще бъде мощен смартфон от най-висок клас

Смартфоните на Acer са познати с приличното съотношение възможности/цена, като повечето модели на компанията са позиционирания в ниския до средния клас. Acer Liquid S2 обаче ще разбие тези стереотипи. 

Информация за Liquid S2 се появи на няколко места и момчетата от GSMArena.com са я обединили в един от последните си постове, където става ясно, че апаратът ще предлага огромен 5.98-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция.

Освен това списъкът спецификации включва четириядрен процесор на 2.3 GHz, вероятно мощния Snapdragon 800, 2 GB RAM, 16 GB вградена памет, NFC и операционна система, обозначена като "K OS". Това може да подсказва за Android 5.0 Key Lime Pie, но имайки предвид, че тази версия все още не е представена, е малко вероятно Liquid S2 да върви под нея. 

acer liquid s2

В мрежата се появиха и бенчмарк резултати на Acer Liquid S2, които също разкриват мощен четириядрен процесор на 2.1 GHz и 2 GB RAM, а версията на Android там е 4.2.2. 

Би трябвало Liquid S2 да бъде представен до края на август, но месецът вече почти приключи. Възможно е премиерата да се случи на IFA 2013, започваща на 6 септември в Берлин. Очаквайте още детайли. 

Samsung представи 8k QLED телевизор с базирана на AI ъпскейлинг технология

Здравейте от City Cube на Messe Berlin, където в рамките на изложението IFA 2018 Samsung представи първия си QLED 8k…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer