НачалоНовиниAmazon ще представи дългоочаквания си таблет следващата седмица

Amazon ще представи дългоочаквания си таблет следващата седмица

2385
Написана от  nixanbal 24 септември 2011
Amazon ще представи дългоочаквания си таблет следващата седмица

На 28 септември Amazon ще има своя пресконференция в Ню Йорк, на която светът очаква да бъде представен конкурентен на iPad таблет. Създателите на Kindle вероятно ще се противопоставят на Apple с достатъчно атрактивно във фунционално отношение устройство, а анализаторите предричат и агресивно ниска цена, точно както при четеца на електронни книги.

Таблетът на Amazon ще се предлага със съдържание и услуги, предоставяни от производителя, което всъщност ще е един от начините да бъде постигната по-достъпна цена. Amazon остават без коментар върху слуховете, но преди известно време TechCrunch изнесе информация, че таблетът ще съдържа Kindle в името си, а сред спецификациите му са 7“ цветен тъчскрийн, операционната система Android и цена около $250 – доста по-ниска от iPad.

Анализаторите очакват таблетът да се продаде в 3 милиона броя още през първата си година на пазара, а заплахата за Apple била реална заради популярността на Amazon, както и музикалните и филмови услуги, които предлагат те.

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer