Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниAndroid 7.0 Nougat излиза за смартфоните Nexus

Android 7.0 Nougat излиза за смартфоните Nexus

5499
Написана от  nixanbal 22 август 2016
Android 7.0 Nougat излиза за смартфоните Nexus

Google обяви, че от днес стартира разпространението на ъпдейта Android 7.0 Nougat за устройствата Nexus. Nougat, който е сериозно надграждане на миналогодишния Marshmallow, вече е достъпен за моделите Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player и Pixel C. Изненадата тази година? Няма нови смартфони на Google с пускането на ъпдейта. 

Android 7.0 Nougat ще предлага някои ключови подобрения, сред които свободно местене и подбор на бързите настройки в менюто Quick Settings, ползване на две приложения едновременно върху екрана с Multi-windows, директен отговор на известия, без нужда от влизане в приложението и други.

Има 72 нови емотикона, ако е важно. 

Emoji Quick Settings 1

Google обещава още оптимизации в системата с цел по-висока сигурност и по-нисък разход на енергия, особено когато апаратът не се използва. 

Multi Window 6P v2

Оставаме в очакване на новите смартфони Nexus, които за първи път ще бъдат представени отделно от премиерата на самия софтуер. Интересното е, че в днешния анонс на ъпдейта Nougat Google ни подгрява за анонса на "първия смартфон с Android 7.0 Nougat" - LG V20. 

Припомням ви, че LG V20 ще бъде представен на 6-ти септември и изглежда корейците не се шегуваха, че ще бъде първото устройство, пуснато на пазара директно с най-новата версия на операционната система. 

Първо по Дарик #240: Представяне на Xiaomi Mi 6

Здравейте с брой 240 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сутрин, точно на Никулден, с Мишо Дюзев…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer