Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниAngry Birds тръгват в 52-серийна анимация още тази есен

Angry Birds тръгват в 52-серийна анимация още тази есен

1974
Написана от  nixanbal 02 април 2012
Angry Birds тръгват в 52-серийна анимация още тази есен

Промо клипчетата към игрите Angry Birds винаги са били интересни и забавни, така че новината за задаващия се анимиран сериал с пернатите е повече от ободряваща! Момчетата от Rovio обявиха официално, че още тази есен ще видим пилетата в поредица от мини серии, всяка с продължителност между 2 и половина и 3 минути.

Анимираният сериал ще тръгне след лятото, ще се състои от 52 кратки клипчета и създателите му смятат да достигнат с него до всеки екран. За целта Rovio търси поддръжници и сделката със Samsung е едно такова партньорство, с което Smart телевизорите на южнокорейците ще предлагат на потребителите приложение за гледане на видеата. Разбира се, сериите ще могат да се гледат и на смартфони и таблети, също благодарение на специално приложение.

Междувременно от компанията разработчик потвърдиха, че и пълнометражният филм Angry Birds е в плановете им и се работи по него, но няма да се появи преди 2013 и дори 2014 г. Е, и бездруго ще имаме да изгледаме цели 52 серии дотогава.

От Rovio съобщиха още, че тази година ще пуснат нова игра, която няма да има нищо общо с Angry Birds. Да, те имат и други разработки. В същото време обаче се работи и по развиване на вселената с ядосаните пилета, като плановете са да бъдат добавени елементи, съвсем различни от всичко досега. Геймплеят със сигурност ще се промени.

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer