НачалоНовиниAngry Birds Space скоро за Windows Phone, както и всички следващи игри на Rovio

Angry Birds Space скоро за Windows Phone, както и всички следващи игри на Rovio

2293
Написана от  nixanbal 08 май 2012
Angry Birds Space скоро за Windows Phone, както и всички следващи игри на Rovio

Nokia току-що обяви цял списък с нови игри и приложения, които предстои да бъдат добавени в Marketplace за Windows Phone и които собствениците на смартфоните Lumia ще могат да изтеглят. Една от най-интересните новини е, че Angry Birds Space скоро ще бъде в онлайн каталога на платформата, както и всички следващи заглавия на Rovio.

Служителите на Rovio, които през 2011-а са се увеличили от 28 на 224 души, сформират отделен екип от дизайнери и разработчици, който ще работи по версиите на игрите за Nokia Lumia и всички останали смартфони с Windows Phone. Целта е всички следващи хитове на създателите на Angry Birds да бъдат предложени и за платформата на Microsoft.

„Nokia отдавна е наш партньор и Windows Phone и Lumia са от стратегическо значение за Rovio. Отдадени сме на това да пренесем нашите игри в телефоните Lumia,“ казва Микаел Хед, главен изпълнителен директор на Rovio.

Освен това в близко бъдеще за Nokia Lumia и Windows Phone се очакват още куп приложения и игри, сред които и заглавия на EA като FIFA, Maddedn NFL, NBA Jam, Tiger Woods PGA TOUR, Mirror's Edge и други.

Западен свят III се завръща по HBO с футуристичните технологии на 2058 г.

В последните дни вероятно сте проследили в социалните ми мрежи, че се вълнувам извънредно от новия сезон на Западен свят…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer