НачалоНовиниЪпдейт добавя автофокус при селфита за Samsung Galaxy A80

Ъпдейт добавя автофокус при селфита за Samsung Galaxy A80

651
Написана от  nixanbal 30 юли 2019
Ъпдейт добавя автофокус при селфита за Samsung Galaxy A80

Samsung Galaxy A80 е най-високо позиционираният смартфон в обновената серия A на компанията и е интересен със своята тройна въртяща се камера, която се използва и като основна, и за селфита. При автопортрети някои от екстрите ѝ не са достъпни, но софтуерен ъпдейт отключи една от тях. 

Става въпрос за автофокуса, който липсваще при селфита. С актуализацията до софтуерна версия A805FXXU2ASG7 обаче Galaxy A80 вече предлага и тази функция при завъртане на камерата. 

Досега при селфита нямаше автофокус и се разчиташе на фиксиран фокус.

Galaxy A80

Други екстри, които не са достъпни при селфита, са LED светкавицата, както и Scene Optimizer, който разпознава сцената и оптимизира настройките спрямо нея. Е, при селфита "сцената" винаги е една и съща, така че това, да кажем, не е толкова съществен пропуск, но пък по-силна подсветка би била ценна добавка. Да се надяваме, че и тя ще бъде активирана с някой следващ ъпдейт. 

А междувременно вече можете да гледате детайлното видео ревю на Galaxy A80 от nixanbal.com - цък, както и разопаковане на търговския му комплект - цък

Apple представи новия iPhone SE с 4.7" дисплей за 479 евро

Случи се! 4 години след оригиналния iPhone SE днес Apple представи неговото второ поколение. Новият iPhone SE разполага с 4.7"…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer