НачалоНовиниApple подготвя сериозен ъпгрейд за възможностите на Siri

Apple подготвя сериозен ъпгрейд за възможностите на Siri

1905
Написана от  nixanbal 30 май 2012
Apple подготвя сериозен ъпгрейд за възможностите на Siri

Сред акцентите в миналогодишния iPhone 4S бе въвеждането на гласовия асистент Siri. С подготовката на следващия смартфон на Apple нормално е компанията да отдели внимание и да предложи ъпгрейд и на тази част от възможностите му. Това всъщност със сигурност ще се случи и бе официално потвърдено от шефа Тим Кук, който говори на конференцията на AllThingsD вчера.

"Имаме някои страхотни идеи за това какво може да прави Siri", казва главният изпълнителен директор на Apple.

Тим Кук е потвърдил на конференцията D10, че екип от много хора работи върху подобренията за Siri и предстоят големи новини в "близките месеци". Припомням ви, че новият iPhone по последни слухове се очаква през октомври.

В същото време на пазара излиза Samsung Galaxy S III, който носи първия опит на южнокорейците да създадат конкурент на Siri. Т.нар. S Voice обаче засега има много ограничена функционалност.

Още през юни обаче ще се проведе ежегодната конференция на Apple WWDC, където очакванията са да видим нови MacBook и iMac компютри с Retina дисплеи. Самият Кук е потвърдил, че в близко бъдеще можеш да очакваме "вълнуващи нови продукти". Е, да се надяваме, че ще има с какво да ни заинтригува Apple докато сме в очакване на следващия iPhone.

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer