Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple се подготвя за премиерата на iPhone 5, пуска малка подсказка какво предстои

Apple се подготвя за премиерата на iPhone 5, пуска малка подсказка какво предстои

2568
Написана от  nixanbal 10 септември 2012
Apple се подготвя за премиерата на iPhone 5, пуска малка подсказка какво предстои

Само след 2 дни, на 12 септември, е дългоочакваната премиера на новия iPhone 5 и Apple вече се подготвя за големия ден, окачвайки огромен постер с логото си върху фасадата на Центъра за изкуства Yerba Buena в Сан Франциско. Освен ясен знак, че мястото на събитието остава непроменено, плакатът с преливащите се цветове всъщност може да се окаже и малка подсказка за това, какво предстои да видим в iPhone 5.

Въпреки че на пръв поглед плакатът представлява логото на Apple върху фон от цветовете на дъгата, нюансите отзад изглежда са се получили с разтеглянето на някои от основните иконки в менюто на iPhone - Game Center, Safari, Music, iTunes. А това според догадките на All Things Digital е препратка към дисплея на новия смартфон, който ще бъде по-издължен от предишната версия и ще има съотношение на страните 16:9.

Stretched icons via macrumors

И наистина за iPhone 5 отдавна се говори, че ще има малко по-голям дисплей - вече 4", а формата на самия апарат ще бъде със същата ширина, но по-издължена. Какви са останалите възможности на бъдещия бестселър (неизбежно е), предстои да научим на 12 септември, когато Apple ще ни покаже и обновените си плейъри iPod.

снимка

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer