НачалоНовиниApple може да покаже iPhone 12 на 13 октомври

Apple може да покаже iPhone 12 на 13 октомври

2038
Написана от  nixanbal 24 септември 2020
Apple може да покаже iPhone 12 на 13 октомври

Септември отминава, а с него и надеждите Apple да представи смартфоните си по традиция в рамките на този месец. Но, следящите ситуацията, със сигурност отдавна са наясно, че iPhone 12 ще закъснее и тази година се очаква през октомври. Сега имаме и предположение коя е точната дата за анонса. 

Според редица източници, сред които Джон Просър и MacRumors, Apple може да представи новите си смартфони на 13 октомври. Просър дори посочва, че предварителните поръчки ще започнат на 16-ти, а продажбите - на 23 октомври. 

Това съвпада с по-ранна информация от Просър, че събитието е планирано за седмицата, започваща на 12 октомври. А имайки предвид, че Apple предпочита вторник като ден за премиери - пъзелът сякаш се нарежда. Разбира се, остава ни да почакаме още няколко дни, докато не се появи и официалният анонс от Купертино.

Източниците обаче не споделят нови детайли за това кои смартфони ще започнат да се продават още от 23 октомври. Припомням ви, че се говори, че Apple няма да е готова да пусне на пазара едновременно четирите си нови модела iPhone 12 и според слуховете те ще излязат два по два през няколко седмици. 

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer