НачалоНовиниApple може да представи нови продукти на 23 март

Apple може да представи нови продукти на 23 март

812
Написана от  nixanbal 08 март 2021
Apple може да представи нови продукти на 23 март

Apple планира събитие с продуктови премиери за 23 март, съобщиха тази сутрин едновременно няколко източника в Twitter. Не се посочва какво ще видим от американската компания, но преди седмици излезе информация, че този месец ще бъдат обявени поне три нови продукта

На 23 март Apple може да представи нов таблет iPad Pro, който ще има 12.9" диагонал на екрана и ще е първият в серията с mini LED дисплей. Припомням ви, че тази технология се очаква да навлезе и при лаптопите на Apple, при това още през лятото. 

Останалите устройства, които според по-ранни слухове ще видим в края на месеца, са AirTags за маркиране и проследяване на всякакви вещи, както и нов модел компактни безжични слушалки AirPods 3. 

Разбира се, това са само слухове, като има вероятност те да не отговарят или поне не напълно на реалните планове на Apple. Тепърва предстои и официалното потвърждаване датата на събитието. 

Интересна подробност е, че току-що OnePlus обявиха официално събитие за същата дата. Тогава китайците ще представят смартфоните си от серията OnePlus 9 с камери, разработени от Hasselblad. А ситуацията е интересна, защото през 2018 г. имахме същия казус - OnePlus беше обявила дата за премиерата на OnePlus 6T, след което Apple обяви събитие за същия ден, а това накара първите да преместят своя анонс. Дали сега ще има подобно нещо, имайки предвид, че събитията са онлайн, ще разберем съвсем скоро. 

5 дни с Galaxy Watch 4 и Galaxy Buds 2 на Samsung

Samsung от години развива своята екосистема от устройства Galaxy, като в нея влизат не само смартфоните на компанията, но също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer