НачалоНовиниApple може да представи по-достъпен 6.7" iPhone, вместо mini версия догодина

Apple може да представи по-достъпен 6.7" iPhone, вместо mini версия догодина

978
Написана от  nixanbal 24 юни 2021
Apple може да представи по-достъпен 6.7" iPhone, вместо mini версия догодина

До премиерата на новите модели iPhone остават около два месеца и половина, но в мрежата вече се въртят слухове около следващото поколение смартфони на Apple. Според винаги точния анализатор Минг-Чи Куо през 2022 г. Apple ще представи два модела с 6.1" екран и два модела с 6.7" екран.

Тази прогноза е в синхрон с вярването, че тазгодишният iPhone 13 mini ще бъде последният с 5.4" размер в каталога на Apple и догодина няма да има негово продължение. Вместо това Куо вярва, че компанията просто ще предложи два по-достъпни модела с 6.1" и 6.7" дисплеи, вероятно iPhone 14 и iPhone 14 Max, както и два по-високо позиционирани със същите размери, вероятно iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. 

Това означава, че различното ще бъде въвеждането на смартфон с голям екран в по-достъпния клас, като дори се спекулира около цената му. Според Куо въпросният iPhone 14 Max ще струва около $900. Актуалният днес iPhone 12 Pro Max започва от $1099.

Анализаторът прогнозира още, че при някои модели, най-вероятно двете Pro версии, Apple ще въведе интегриран в дисплея скенер за пръстови отпечатъци Touch ID. Освен това се посочва, че ще има сериозен ъпгрейд при основната камера, като главният сензор вече ще бъде 48 МР. 

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer