Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple може да представи три модела iPhone 7

Apple може да представи три модела iPhone 7

5011
Написана от  nixanbal 24 юни 2016
Apple може да представи три модела iPhone 7

В китайските медии се появи информация, че тази година ще видим не само традиционните две версии на новия iPhone - iPhone 7 и iPhone 7 Plus, но и трета, Pro версия. Не се споменава с какво ще се отличава това издание на смартфона, но се говори и за модел с 256 GB памет. 

Въпросният модел iPhone 7 Pro ще се продава на цени с около $150 над iPhone 7 Plus

Според информацията в края на лятото Apple ще представи очакваните два модела iPhone 7 с 4.7" екран и iPhone 7 Plus с 5.5" екран, както и още един апарат с името iPhone 7 Pro. 

Не се уточнява какво ще отличава Pro версията от стандартния iPhone, но по-рано се говореше, че това може да е изданието с двойна камера и специалния Smart Connector, познат от iPad.

Така всъщност смартфоните на Apple ще са отражение на портфолиото таблети на компанията, при което има малък iPad mini, по-голям iPad Air и новата серия iPad Pro.

iphone-7-pricing

Другите новости засягат паметта на апарата - ще има три версии от всеки модел, които ще са с 16, 64 и 256 GB вградена памет. На места се споменава, че версията с 16 GB ще бъде заменена от 32 GB, но предстои да разберем финалното решение на Apple. 

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer