НачалоНовиниApple може да представи три модела iPhone 7

Apple може да представи три модела iPhone 7

4443
Написана от  nixanbal 24 юни 2016
Apple може да представи три модела iPhone 7

В китайските медии се появи информация, че тази година ще видим не само традиционните две версии на новия iPhone - iPhone 7 и iPhone 7 Plus, но и трета, Pro версия. Не се споменава с какво ще се отличава това издание на смартфона, но се говори и за модел с 256 GB памет. 

Въпросният модел iPhone 7 Pro ще се продава на цени с около $150 над iPhone 7 Plus

Според информацията в края на лятото Apple ще представи очакваните два модела iPhone 7 с 4.7" екран и iPhone 7 Plus с 5.5" екран, както и още един апарат с името iPhone 7 Pro. 

Не се уточнява какво ще отличава Pro версията от стандартния iPhone, но по-рано се говореше, че това може да е изданието с двойна камера и специалния Smart Connector, познат от iPad.

Така всъщност смартфоните на Apple ще са отражение на портфолиото таблети на компанията, при което има малък iPad mini, по-голям iPad Air и новата серия iPad Pro.

iphone-7-pricing

Другите новости засягат паметта на апарата - ще има три версии от всеки модел, които ще са с 16, 64 и 256 GB вградена памет. На места се споменава, че версията с 16 GB ще бъде заменена от 32 GB, но предстои да разберем финалното решение на Apple. 

Първият български геостационарен комуникационен сателит ще бъде изстрелян на 15 юни, Bulsatcom обещава 4k тв канали

На пресконференция за медии днес в София Bulsatcom сподели детайли около изстрелването на първия български геостационарен комуникационен сателит BulgariaSat-1, което…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer