НачалоНовиниApple няма да представи нищо "особено иновативно" на 20 април, прогнозира Марк Гърман

Apple няма да представи нищо "особено иновативно" на 20 април, прогнозира Марк Гърман

847
Написана от  nixanbal 15 април 2021
Apple няма да представи нищо "особено иновативно" на 20 април, прогнозира Марк Гърман

Преди дни Apple обяви, че на 20 април ще проведе онлайн събитие, на което се говори, че ще видим няколко нови устройства от компанията. Сред премиерите обаче няма да видим нищо "особено иновативно" или "необикновено", твърди Марк Гърман, журналист от Bloomberg, който често е предварително запознат с плановете на американския бранд. 

Журналистът коментира обявеното за края на месеца пролетно събитие на Apple в интервю за Bloomberg Technology, цитиранo от Mac Rumors, като потвърждава слуховете, че тогава ще видим нови 11- и 12.9-инчови iPad Pro.

По-скъпият модел ще използва нова mini-LED технология за дисплея, която по-късно се очаква и при лаптопите на Apple, но според Гърман тези таблети ще са лек ъпдейт за серията iPad. 

Очаква се тази година компанията да покаже и изцяло нови настолни компютри iMac, които ще имат дизайна на монитора Apple Pro Display XDR. Не е ясно кога точно ще ги видим, но според Гърман тези машини ще са много важен анонс за Apple.

На събитието на 20-и все пак можем да очакваме и други продукти, макар и всичко да е само спекулации, сред които проследяващите устройства AirTags. 

Apple представи по-мощни MacBook Pro с нов дизайн, нови чипове и всички стари портове

Тази есен Apple изглежда отново няма намерение да излезе от новините и след като преди месец обяви новите си смартфони…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer