НачалоНовиниApple обещава "нови услуги" през 2019 г.

Apple обещава "нови услуги" през 2019 г.

1163
Написана от  nixanbal 10 януари 2019
Apple обещава "нови услуги" през 2019 г.

Продажбите на iPhone няма да счупят никакви рекорди през настоящото тримесечие, а Apple вече предупреди и за по-слаби от първоначално предвидените резултати през Q4 на 2018-а. Тим Кук обаче все по-уверено развива сектор "Услуги", които носят все по-сериозни приходи за компанията, макар и все още далеч не толкова солидни, каквито генерират смартфоните. За 2019 г. шефът на Apple обяви, че се подготвят и "нови услуги".

Новината идва от интервю на Кук за CNBC, където той споменава, че Apple ще пусне нови услуги още тази година, без да назовава нищо конкретно. Слуховете отдавна обаче твърдят, че в Купертино подготвят своя услуга за стрийминг на видео съдържание, която ще конкурира Netflix и HBO.

Нещо повече - наскоро Apple започна да си партнира с производители на телевизори, които вече поддържат AirPlay 2, а при Samsung се въвежда дори приложението iTunes. През него вероятно в бъдеще ще бъде достъпна и услугата за стрийминг на видео.

Миналата година пък се появи информация, че Apple инвестира $1 милиард в създаване на собствено видео съдържание, така че услуга, в която да се предлага то е най-логичното очаквано нещо. 

Какви обаче са другите услуги, за които споменава Кук - предстои да разберем. 

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer