НачалоНовиниApple обяви официално събитие за 20 април, очакваме нови модели iPad и още устройства

Apple обяви официално събитие за 20 април, очакваме нови модели iPad и още устройства

985
Написана от  nixanbal 13 април 2021
Apple обяви официално събитие за 20 април, очакваме нови модели iPad и още устройства

Apple току-що обяви официално първото си пролетно събитие, което ще се проведе на 20 април. Разбира се, както и през последната година, става въпрос за онлайн събитие, на което очакваме компанията да покаже нови модели iPad, а също и други нови устройства. 

Информация, че Apple готви анонси за 20 април се появи по-рано днес, като тя дойде от гласовия асистент Siri. На въпрос "Хей, Сири, кога е следващото събитие на Apple?" асистентът отговаряше с датата 20 април и дори потвърждаваше, че то ще се излъчи от щабквартирата на компанията Apple Park в Купертино. 

Сега вече датата е официално потвърдена, като поканата до медиите сякаш носи препратка към стилуса, който ще се поддържа от очакваните нови модели таблети. 

Apple

На 20-и всъщност очакваме да видим нов или нови таблети iPad Pro, а също и проследяващите устройства Apple AirTags, с които американската компания ще навлезе в нова продуктова категория. Освен това не е изключено да видим нов модел слушалки AirPods, а също и iMac с Apple Silicon. 

Huawei представи в Европа смартфона nova 9 със 120 Hz OLED екран и 50 МР камера

На първото си присъствено глобално събитие от старта на ковид кризата насам току-що Huawei представи във Виена новия си смартфон…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer