НачалоНовиниApple обяви събитие за 14 септември, очакваме iPhone 13

Apple обяви събитие за 14 септември, очакваме iPhone 13

2469
Написана от  nixanbal 07 септември 2021
Apple обяви събитие за 14 септември, очакваме iPhone 13

Apple официално обяви датата за следващото си голямо събитие, което ще се състои на 14 септември в онлайн формат, както и всички предишни от началото на кризата с COVID-19. На това събитие, чийто слоган е California Streaming, очакваме премиерата на новата серия смартфони iPhone 13. 

На 14 септември би трябвало Apple да покаже четири нови смартфона - iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max. С това компанията ще се завърне към септемврийските анонси на смартфоните си, след като през 2020 г. премиерата се състоя през октомври, а два от моделите излязоха през ноември. 

Apple iPhone 13 @ nixanbal.com

Не е изключено на събитието да видим и новия Apple Watch Series 7, който ще предлага променен дизайн и по-голям екран. Очаква се тази есен Apple да пусне още нов модел AirPods, нов iPad mini, както и чисто нови лаптопи MacBook Pro с 14" и 16" екрани, но всички тези продукти вероятно ще дебютират на отделни събития по-късно тази година. 

На тази дата ще разберем и кога точно ще бъде пусната iOS 15 за по-старите модели iPhone. 

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer