НачалоНовиниApple подготвя безжични слушалки тип тапи и под бранда Beats

Apple подготвя безжични слушалки тип тапи и под бранда Beats

632
Написана от  nixanbal 18 май 2021
Apple подготвя безжични слушалки тип тапи и под бранда Beats

Серията слушалки AirPods на Apple е супер успешна и всъщност тъкмо на нея се дължи популярността на категорията на компактните безжични слушалки като цяло. Сега обаче се оказва, че компанията планира да пусне такъв модел и под бранда Beats, който придоби през 2014 г. срещу $3 милиарда

Компактните безжични слушалки ще се наричат Beats Studio Buds и информация за тях, както и изображения и анимации, са открити в бета версиите на iOS 14.6 и tvOS 14.6. 

Дизайнът на тези слушалки не изглежда особено вълнуващ и по-скоро е сходен с този на различни други модели, които сме виждали досега. Логото на Beats грее върху всяка от тапите, а наличните цветове са стандартните за бранда - черно, червено и бяло. Поне на този етап знаем за тях. 

Beats Studio Buds

Beats Studio Buds ще имат изолация на околния шум и ще използват чип на Apple, който ще позволява мигновено свързване с устройствата на компанията, както и управление с гласови команди "Hey, Siri", пише сайтът 9to5mac.com

Все още не е ясно кога Apple ще обяви новите слушалки Beats Studio Buds, но е възможно това да се случи около пускането на ъпдейта до iOS 14.6, очакван следващия месец. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer