Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple подготвя още по-тънък MacBook Air с 13- и 15-инчов екран за 2016 г.

Apple подготвя още по-тънък MacBook Air с 13- и 15-инчов екран за 2016 г.

1840
Написана от  nixanbal 30 ноември 2015
Apple подготвя още по-тънък MacBook Air с 13- и 15-инчов екран за 2016 г.

Догодина Apple подготвя сериозен ъпгрейд на ултрапреносимите си лаптопи MacBook Air, чието бъдеще някои поставиха под въпрос след излизането на новия MacBook по-рано тази година. Тим Кук обаче няма да се откаже от популярната серия и подготвя още по-тънки машини с нови размери на екраните, твърди информация от тайванския Economic Daily News, цитирана от MacRumors. 

Говори се, че новите модели MacBook Air ще бъдат представени на конференцията за разработчици WWDC 2016, която традиционно би трябвало да бъде организирана около юни. 

Следващото поколение Air ще се базира на съвсем нов хардуер, който ще позволи много по-тънки корпуси за машините, твърди източникът. 

По-интересното е, че Apple ще представи 13- и 15-инчови модели Air, а не 11- и 13-инчови, както досега. Така продължението на най-малкия лаптоп е под въпрос, за което вероятно допринася и появата на новия 12-инчов MacBook.

Разбира се, все още е много рано, за да вземем като 100% достоверна каквато и да е информация, касаеща продукт, очакван през лятото на 2016 г., така че имайте едно наум. 

Razer Phone влиза в магазините на Мтел

Razer Phone излиза официално на българския пазар. Мтел обяви, че ще бъде първият оператор, който в партньорство с ozone.bg ще…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer