НачалоНовиниApple подготвя още по-тънък MacBook Air с 13- и 15-инчов екран за 2016 г.

Apple подготвя още по-тънък MacBook Air с 13- и 15-инчов екран за 2016 г.

2620
Написана от  nixanbal 30 ноември 2015
Apple подготвя още по-тънък MacBook Air с 13- и 15-инчов екран за 2016 г.

Догодина Apple подготвя сериозен ъпгрейд на ултрапреносимите си лаптопи MacBook Air, чието бъдеще някои поставиха под въпрос след излизането на новия MacBook по-рано тази година. Тим Кук обаче няма да се откаже от популярната серия и подготвя още по-тънки машини с нови размери на екраните, твърди информация от тайванския Economic Daily News, цитирана от MacRumors. 

Говори се, че новите модели MacBook Air ще бъдат представени на конференцията за разработчици WWDC 2016, която традиционно би трябвало да бъде организирана около юни. 

Следващото поколение Air ще се базира на съвсем нов хардуер, който ще позволи много по-тънки корпуси за машините, твърди източникът. 

По-интересното е, че Apple ще представи 13- и 15-инчови модели Air, а не 11- и 13-инчови, както досега. Така продължението на най-малкия лаптоп е под въпрос, за което вероятно допринася и появата на новия 12-инчов MacBook.

Разбира се, все още е много рано, за да вземем като 100% достоверна каквато и да е информация, касаеща продукт, очакван през лятото на 2016 г., така че имайте едно наум. 

Xiaomi Mi MIX Alpha е обвит в дисплей концептуален смартфон

Xiaomi представи днес концептуалния си смартфон Mi MIX Alpha, който е с впечатляващ, макар и не толкова практичен дизайн. Устройството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer