Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple представи iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червено

Apple представи iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червено

3461
Написана от  nixanbal 09 април 2018
Apple представи iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червено

Както гласеше информацията от уикенда, днес Apple официално представи червена версия на моделите си iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Това е второто поколение смартфони на компанията, реализирано в характерния за анти-ХИВ/СПИН инициативата PRODUCT(RED) цвят. 

iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червено се отличават от миналогодишния iPhone 7/Plus по това, че предният панел вече не е бял, а черен. Освен това тук специалният цвят ще изглежда по-различно заради стъкленото тяло, заменило алуминия при предходните модели. 

Поръчките за новите цветови версии започват от утре, 10 април, а доставките - от 13-ти. Част от сумата за червените устройства на Apple отива в подкрепа на организацията PRODUCT(RED). 

iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червено

Българските оператори вероятно също ще продават iPhone 8/Plus в червено, както продаваха червения iPhone 7/Plus, но тепърва очакваме информация кога ще се случи това. Цените са непроменени. 

iPhone X червен калъф

Днес Apple не представи нов цвят за iPhone X, но показа нов защитен кожен калъф за него - също в червено и в подкрепа на организацията. Цената му е $99, а продажбите започват от утре. 

Премиера на VW T-Cross + фоторазходка с Huawei P30 Pro

На специално събитие вчера вечерта в София Volkswagen представи за първи път в България новия си компактен SUV - модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer