НачалоНовиниApple представи новите AirPods Pro с променен дизайн, активна шумоизолация и цена $250

Apple представи новите AirPods Pro с променен дизайн, активна шумоизолация и цена $250

1915
Написана от  nixanbal 28 октомври 2019
Apple представи новите AirPods Pro с променен дизайн, активна шумоизолация и цена $250

Apple представи днес новите си безжични слушалки AirPods Pro, които надграждат досегашните модели с технология за активна шумоизолация, обещание за висококачествен звук и променен дизайн. Цената е $249, което е с $50 повече спрямо предходния модел. 

AirPods Pro имат променен дизайн и вече са истински слушалки тип тапи, които идват с подменящи се силиконови гумички за оптимално напасване в ушния канал. В комплекта влизат 3 комплекта гумички с различни размери. Доброто захващане, в допълнение със защитата от пот и вода, правят слушалките подходящи за ползване при спорт и активни занимания.

 

Една от ключовите новости при AirPods Pro обаче е технологията за активно шумопотискане, която разчита на два микрофона и софтуер, за да изолира околния шум и да направи слушането на музика по-потапящо изживяване. По думите на Apple технологията адаптира звуковия сигнал по 200 пъти в секунда. 

Apple AirPods-Pro SiP-Design 102819

Другата интересна новина при AirPods Pro е т.нар. Adaptive EQ, който автоматично настройва ниските и средни честоти на музиката спрямо индивидуалната форма на ухото. 

Apple AirPods-Pro Expanded 102819

За финал идва Transparency mode - режим, който позволява да слушате музика, но в същото време пропуска звуци от околната среда. Подобно нещо сме виждали при много други модели, например на Sony, като идеята е този режим да се използва, когато например бягате в парка и все пак е добре да чувате идващите велосипеди.

Apple AirPods-Pro New-Design 102819

Слушалките имат и нов сензор, който позволява те да бъдат управлявани (плей, пауза, следваща песен, приемане и отказване на обаждания), а също да се преминава от Active Noice Cancellation и Transparency mode. 

Apple AirPods-Pro iPhone11-Pro 102819

Apple AirPods Pro използват чипа H1 на Apple, имат живот на батерията до 5 часа в режим на слушане на музика без шумопотискане или до 4.5 часа с активно шумопотискане. Кутийката на слушалките може да ги презареди няколко пъти до общо 24 часа слушане на музика, а самата тя се зарежда безжично.

Новият аксесоар на Apple може да се свързва с техните устройства, които трябва да използват следните или по-нови версии на съответните платформи: iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2 и macOS Catalina 10.15.1.

Цената на AirPods Pro е $249, а продажбите започват на 30 октомври.

Официална премиера на LG V40 ThinQ - предлага тройна основна камера за всяка ситуация

LG представи днес новия си топмодел V40 ThinQ, който е първият телефон на компанията с тройна основна камера, а освен…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer