Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple представи официално iPhone SE - "най-мощният 4-инчов смартфон в света"

Apple представи официално iPhone SE - "най-мощният 4-инчов смартфон в света"

11832
Написана от  nixanbal 21 март 2016
Apple представи официално iPhone SE - "най-мощният 4-инчов смартфон в света"

На събитие в кампуса си в Купертино, Калифорния, Apple представи новия iPhone SE. Последният член в семейството смартфони на компанията не е продължение на iPhone 6S, а на компактния iPhone 5S и също така има 4-инчов дисплей. За новия iPhone SE производителят казва, че е най-мощният 4-инчов смартфон в света. 

iPhone SE има 4” дисплей с резолюция 1136х640 пиксела, метално тяло с позната визия от iPhone 5S, но с нов хардуер под капака. 

iPhone SE

Устройството използва най-актуалния процесор А9 на Apple, както и моушън процесора М9, идва със скенер за пръстови отпечатъци Touch ID и услугата за мобилни разплащания Apple Pay.

iPhone SE

Камерата също е взета от новия iPhone 6S и е 12 МР с 4k видеозапис, а предната осигурява HD видеоразговори и има Retina Flash - т.е. екранът премигва в светъл цвят, за да освети лицето ви, когато си правите селфи на тъмно. 

iPhone SE

iPhone SE ще струва $399 за 16 GB, а ще има и версия с 64 GB за $499.

iPhone SE

Смартфонът излиза на 31-ви март, а до края на май ще се продава в над 110 страни, така че се надяваме да го видим и у нас дотогава. 

Първи стъпки към отпадане на роуминг таксите между България и Македония

След като преди няколко седмици се заговори за отпадане на роуминг таксите със страните от Западни Балкани, вчера в Струмица…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer