Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple принуди OnePlus да промени премиерната дата на новия си флагман

Apple принуди OnePlus да промени премиерната дата на новия си флагман

4084
Написана от  nixanbal 19 октомври 2018
Apple принуди OnePlus да промени премиерната дата на новия си флагман

Apple анонсира току-що, че ще организира събитие на 30 октомври. Датата съвпада с вече обявения ден, в който OnePlus ще представи своя нов флагман смартфон, а това веднага означава проблем за китайците. Затова промяна в плана - OnePlus 6T ще бъде показан ден по-рано.

От компанията обявиха, че сменят датата на събитието си в своите форуми, където официално признават, че причината е премиерата, която подготвя Apple. 

Оставаме реалисти, пише главният изпълнителен директор на OnePlus, който заявява, че не може да си позволи "друга страхотна продуктова премиера" да се отрази върху техния специален ден. 

От OnePlus се извиняват на феновете си и обещават да върнат парите на хората, които няма да могат да присъстват на 29-ти, или да платят неустойката на тези, които ще променят датата на своите билети. 

Припомням ви, че събитието на Apple всъщност не е най-важното им за годината, тъй като вече видяхме дебюта на новите модели iPhone. На 30 октомври обаче Тим Кук ще покаже нови таблети и компютри, което изглежда също е достатъчно да изтегли повечето медии от OnePlus към тяхната премиера. 

Xiaomi Mi MIX Alpha е обвит в дисплей концептуален смартфон

Xiaomi представи днес концептуалния си смартфон Mi MIX Alpha, който е с впечатляващ, макар и не толкова практичен дизайн. Устройството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer