НачалоНовиниApple пусна магнитна външна батерия с MagSafe за смартфоните iPhone 12

Apple пусна магнитна външна батерия с MagSafe за смартфоните iPhone 12

1271
Написана от  nixanbal 14 юли 2021
Apple пусна магнитна външна батерия с MagSafe за смартфоните iPhone 12

Без много шум в сайта на Apple се появи нов аксесоар за смартфоните от серията iPhone 12. Става въпрос за MagSafe Battery Pack, което е външна батерия, прикрепваща се към задния панел на устройствата чрез магнит.

Новият аксесоар за серията iPhone 12 има батерия с капацитет 1460 mAh, което означава, че не може да презареди изцяло батерията на нито един от четирите модела iPhone 12 и по-скоро е предвиден като допълнителен капацитет. Максималната скорост на зареждане по безжичен път е 5 W. 

Apple MagSafe Battery Pack

Външната MagSafe батерия се зарежда чрез Lightning кабел, като Apple препоръчва да се използва тяхното 20 W зарядно. Производителят посочва, че с такова зарядно можете да зареждате батерията, докато тя е на гърба на телефона и в същото време зарежда телефона при до 15 W. 

Apple MagSafe Battery Pack

Аксесоарът изисква версия iOS 14.7, която все още не е излязла, което означава, че ъпдейтът най-вероятно ще се появи преди 22 юли, когато трябва да видим Apple MagSafe Battery Pack в продажба. Тази версия ще добави възможност капацитетът на външната батерия да се показва в уиджета на iPhone. 

Apple MagSafe Battery Pack

Цената е 109 евро. 

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer