НачалоНовиниApple ще представи по-компактен и по-евтин iPhone в началото на 2020 г., прогнозира анализаторът Куо

Apple ще представи по-компактен и по-евтин iPhone в началото на 2020 г., прогнозира анализаторът Куо

1639
Написана от  nixanbal 04 октомври 2019
Apple ще представи по-компактен и по-евтин iPhone в началото на 2020 г., прогнозира анализаторът Куо

Apple най-после ще представи второ поколение на един от най-популярните си смартфони - iPhone SE. Устройството ще има дизайна на iPhone 8, а процесорът ще бъде като този в най-новите iPhone 11. 

Информацията идва от експерта по темата Apple - анализаторът Минг-Чи Куо, който най-често е изключително прецизен в прогнозите си. 

Според Куо дизайнът на iPhone SE 2 ще бъде сходен с този на iPhone 8, което означава 4.7" LCD дисплей и хоум бутон под него със скенер за пръстови отпечатъци Touch ID. Компактният апарат ще използва актуалния процесор A13, придружен от 3 GB RAM. 

Целевата аудитория на iPhone SE 2 ще бъдат потребителите на iPhone 6, които вече не получават и софтуерни ъпдейти, а това би бил още един стимул за ъпгрейд. 

Колкото до цената - не се посочва прогноза за нея, но имайки предвид, че новият iPhone SE 2 най-вероятно ще замени iPhone 8, то е логично да очакваме нещо сходно - между $349 и $399 за базовата версия. 

Куо очаква iPhone SE 2 да излезе през първото тримесечие на 2020 г. и Apple да продаде от него между 30-40 млн. бройки до края на същата година. 

ВИДЕО: "Вело Бургас" е още едно парче в пъзела на умния град

Знаете ли, че в Бургас е възможно да наемете велосипед с SMS, след което местоположението на колелото винаги може да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer