НачалоНовиниApple ще представи нови модели iPad Pro и Mac на 30 октомври

Apple ще представи нови модели iPad Pro и Mac на 30 октомври

2489
Написана от  nixanbal 19 октомври 2018
Apple ще представи нови модели iPad Pro и Mac на 30 октомври

"There's more in the making" - това е слоганът, под който ще премине следващото събитие на Apple, което току-що беше обявено за 30 октомври. На тази дата очакваме да видим нови модели iPad Pro, нов MacBook Air, а много вероятно и още устройства...

Събитието ще се проведе не в Steve Jobs Theater в новия кампус на Apple в Калифорния, а на източния бряг - в Howard Gilman Opera House в Ню Йорк.

Там вероятно ще видим два нови модела iPad Pro с 11- и 12.9-инчов диагонал, като основните промени ще включват по-тънки рамки около дисплеите, обновен хардуер и Face ID за отключване с лицево разпознаване. Lightning портът на Apple пък ще бъде заменен от USB Type-C конектор, твърдят слуховете. 

Говори се още, че ще бъде показан нов MacBook Air, който най-после ще предложи подобрен екран с тънки очертания и по-висока резолюция. Нов Mac Mini и нови iMac компютри също са сред възможните премиери на 30 октомври. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer