Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple ще представи нови модели iPad Pro и Mac на 30 октомври

Apple ще представи нови модели iPad Pro и Mac на 30 октомври

2264
Написана от  nixanbal 19 октомври 2018
Apple ще представи нови модели iPad Pro и Mac на 30 октомври

"There's more in the making" - това е слоганът, под който ще премине следващото събитие на Apple, което току-що беше обявено за 30 октомври. На тази дата очакваме да видим нови модели iPad Pro, нов MacBook Air, а много вероятно и още устройства...

Събитието ще се проведе не в Steve Jobs Theater в новия кампус на Apple в Калифорния, а на източния бряг - в Howard Gilman Opera House в Ню Йорк.

Там вероятно ще видим два нови модела iPad Pro с 11- и 12.9-инчов диагонал, като основните промени ще включват по-тънки рамки около дисплеите, обновен хардуер и Face ID за отключване с лицево разпознаване. Lightning портът на Apple пък ще бъде заменен от USB Type-C конектор, твърдят слуховете. 

Говори се още, че ще бъде показан нов MacBook Air, който най-после ще предложи подобрен екран с тънки очертания и по-висока резолюция. Нов Mac Mini и нови iMac компютри също са сред възможните премиери на 30 октомври. 

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer