Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple ще представи новите iOS и macOS на 4 юни

Apple ще представи новите iOS и macOS на 4 юни

1433
Написана от  nixanbal 14 март 2018
Apple ще представи новите iOS и macOS на 4 юни

Apple обяви днес датите, на които ще се проведе ежегодната им конференция за разработчици. През 2018-а WWDC ще се случи между 4 и 8 юни, което означава, че остават по-малко от три месеца до премиерата на софтуера, който ще задвижва следващото поколение iPhone. 

Както винаги, достъпът до 2018 Worldwide Developers Conference е силно ограничен, а интересът огромен, затова възможност за закупуване на пропуск срещу $1599 се дава на разработчиците на случаен принцип. 

По-интересното обаче е, че на 4 юни Apple традиционно ще повдигне завесата над новите версии на iOS и macOS, които ще задвижват следващите поколения iPhone и Mac. Още тогава софтуерът ще подскаже и за някои нови екстри, задаващи се в новите устройства на компанията. 

Разбира се, би трябвало да научим подробности още за платформите watchOS и tvOS, а не е изключена и премиера на нов хардуер. Вече се говори за юнска премиера на нов MacBook. 

WWDC 2018 ще се проведе в McEnery Convention Center в Сан Хосе, Калифорния. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer