Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple ще представи новия iPhone на 10 септември, обещава иновации

Apple ще представи новия iPhone на 10 септември, обещава иновации

1563
Написана от  nixanbal 29 август 2019
Apple ще представи новия iPhone на 10 септември, обещава иновации

Apple обяви официално датата, на която ще организира септемврийското си събитие, а на него традиционно очакваме премиерата на новите модели iPhone. Тази година най-големите новини за феновете на компанията от Купертино ще бъдат разкрити на 10 септември. 

Голямото събитие ще се проведе в щабквартирата на Apple - футуристичният Apple Park в Купертино, Калифорния. Там очакваме да видим три нови модела iPhone, преки наследници на актуалните досега iPhone Xs, iPhone Xs Max и iPhone Xr. 

За първите две устройства се говори, че ще бъдат първите модели на Apple с тройни основни камери, а сред останалите подобрения се спрягат подобрен живот на батерията, по-удобна работа на сканиращата лица технология Face ID, както и обърнато безжично зареждане. 

Слоганът на събитието е "By innovation only.", което звучи обещаващо и да се надяваме, че наистина тази година ще видим интересни нововъведения при смартфоните на Apple. 

По-късно тази година би трябвало да видим и още едно важно събитие от Apple, на което ще бъде обявен първият им 16-инчов MacBook Pro, твърдят няколко източника. 

Официална премиера на Pixel 3a и Pixel 3a XL - най-достъпните смартфони на Google досега

На стартиралата днес конференция за разработчици Google I/O бяха представени официално смартфоните Pixel 3a и Pixel 3a XL. Двата модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer