НачалоНовиниApple спира производството на iMac Pro, очакваме наследник с Apple Silicon

Apple спира производството на iMac Pro, очакваме наследник с Apple Silicon

991
Написана от  nixanbal 07 март 2021
Apple спира производството на iMac Pro, очакваме наследник с Apple Silicon

Apple спира производството на iMac Pro. Това е настолният компютър от типа всичко в едно, който дебютира в края на 2017 г., предлагайки по-висока производителност на доста сериозна цена. iMac Pro вече няма да се зарежда в магазина на Apple и ще се предлага до изчерпване на наличностите. 

iMac Pro е най-високият клас машина от типа всичко в едно на Apple, която след малко повече от 3 години излиза от пазара.

В онлайн магазина на Apple компютърът все още е наличен, но без опция за конфигуриране, а само в базовата си версия с цена $4999. До него стои надпис, че ще се предлага "до изчерпване на наличностите", което значи, че моделът скоро ще отпадне от каталога на Apple.  

iMac Pro

От Apple препоръчват за потребителите си в момента 27-инчовия модел iMac, който се появи миналия август и всъщност е една от последните машини с логото на отхапаната ябълка с Intel процесор.

Разбира се, очакванията са Apple отново да предлага толкова мощна машина с този дизайн, само че това най-вероятно ще бъде модел с техен чипсет. Отдавна се говори, че американската компания скоро ще представи изцяло нови модели iMac с Apple Silicon, които вероятно ще заменят изцяло настоящото портфолио iMac, включително мощния iMac Pro. 

За тези машини очакваме и промяна в дизайна - нещо, което скоро не сме виждали в тази продуктова категория от Apple.

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer