НачалоНовиниApple в подготовка на WWDC 2014: вижте банерите за новите iOS 8 и OS X

Apple в подготовка на WWDC 2014: вижте банерите за новите iOS 8 и OS X

3468
Написана от  nixanbal 31 май 2014
Apple в подготовка на WWDC 2014: вижте банерите за новите iOS 8 и OS X

Ежегодната конференция за разработчици на Apple започва в понеделник и този уикенд кипи усилена подготовка на сградата, в която ще се проведе събитието. WWDC 2014 ще събере разработчици, медии и фенове в центъра Moscone West в Сан Франциско, Калифорния, а сградата вече е облепена с логото на Apple и с визии на новите версии на iOS и OS X.

iOS 8 се задава - това е сигурно. По традиция на това събитие Apple показва новата версия на смартфон платформата си iOS и по опънатия банер с цифрата 8 ясно личи, че и тази година ще видим подобренията по софтуера на бъдещия iPhone още през юни. 

Apple WWDC 2014

Окачени са и огромни транспаранти и на OS X, която също ще получи нова версия на WWDC 2014, при това се говори, че промените по нея ще бъдат много сериозни. 

Интересно е дали и тази година Apple ще реши да пусне ъпдейта на обновения софтуер безплатно за компютрите си Mac, както за първи път стори през 2013 г.

Apple WWDC 2014

От предходното издание на OS X производителят започна нова схема с имена на версиите. След Mavericks изглежда се задава OS X с име на друг емблематичен елемент от природния пейзаж в Калифорния и според The Verge, от които са снимките тук, плакатът е със снимка на националния парк Йосемити.

Apple WWDC 2014

Дали новата OS X ще се нарича Yosemite и какви са новите неща в нея и в iOS 8, ще има ли все пак и някакви продуктови премиери на WWDC 2014 - ще разберем още в понеделник, 2 юни. 

Премиера на Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro и всичко, което трябва да знаете за тях

Днес в Мюнхен Huawei представи най-добрите смартфони, които е правила някога, но и които за съжаление няма да се продават…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer