Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple вече има официален профил в Instagram

Apple вече има официален профил в Instagram

1022
Написана от  nixanbal 07 август 2017
Apple вече има официален профил в Instagram

Едва с 9 публикувани наведнъж снимки и видеоклипове Apple вече си има верифициран профил и близо 20 хиляди последователи в Instagram. На официалния си акаунт в социалната мрежа за споделяне на визуално съдържание компанията изглежда ще публикува кадри, заснети с нейния смартфон. 

#ShotоniPhone е популярният от рекламите на Apple хаштаг, който грее от всички качени досега снимки и клипове в профила им в Instagram. 

Това означава, че създателите на iPhone ще използват акаунта си, за да стимулират своите потребители да споделят все повече и повече кадри из социалните мрежи. 

Нещо повече - в информацията към профила е посочено, че всеки може да споделя снимки и видео с хаштаг #ShotoniPhone, за да бъде включен.

Е, добре дошли на Apple в Instagram, макар че доста се позабавиха. Компании като Samsung, Sony, HTC и почти всички останали отдавна имат своето място там. 

Можете да ги последвате тук https://www.instagram.com/apple/, а авторът на блога е тук https://www.instagram.com/nixanbal/

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer