Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple Watch с LTE свързаност може да се появи още тази година

Apple Watch с LTE свързаност може да се появи още тази година

916
Написана от  nixanbal 05 август 2017
Apple Watch с LTE свързаност може да се появи още тази година

Apple подготвя нова версия на смартчасовника си, която ще е най-сериозният ъпгрейд за него досега, тъй като ще добави възможност за директна връзка с операторската мрежа. Apple Watch с LTE поддръжка ще се появи още тази година, съобщава Bloomberg. 

С добавянето на LTE модем към Apple Watch часовникът ще стане самостоятелно устройство, което няма да изисква постоянна Bluetooth връзка с iPhone.

Така собствениците на устройството ще могат да излизат например за бягане в парка, оставяйки смартфона у дома, като пак ще могат да стриймват музика от Spotif, да използват навигация и вероятно дори да провеждат телефонни обаждания. 

Доставчикът на LTE модеми за новия Apple Watch ще бъде Intel, съобщава източникът, като часовникът се очаква да бъде показан заедно с iPhone 8 през септември. 

Въпреки че Apple Watch все още не носи значителна част от приходите за компанията, интересът към него изглежда продължава да расте и за последното тримесечие Тим Кук обяви, че продажбите му са скочили с 50% и че това е най-продаваният смартчасовник в света. 

Отлични новини, които могат да бъдат помрачени единствено от живота на батерията. 

5 снимки при ниска осветеност с тройната камера на Huawei P20 Pro

Тепърва предстоят тестове и сравнения с други модели, но бързам да споделя с вас няколко снимки, които направих днес с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer