НачалоНовиниApple Watch Series 7 може да излезе на пазара в средата на октомври

Apple Watch Series 7 може да излезе на пазара в средата на октомври

692
Написана от  nixanbal 01 октомври 2021
Apple Watch Series 7 може да излезе на пазара в средата на октомври

Обявеният заедно с iPhone 13 смартчасовник Apple Watch Series 7 скоро ще бъде на пазара. Или поне това твърдят слуховете, според които устройството ще се предлага от средата на октомври. 

При анонса на часовника Apple обяви само, че той ще бъде на пазара по-късно тази есен. Според Джон Просър, позоваващ се на запознати с въпроса източници, Apple Watch Series 7 ще бъде по магазините от средата на октомври, а предварителните поръчки за него ще започнат още следващата седмица 4-10 октомври. 

А причината за по-късното излизане на часовника според предишна информация са проблеми в производството, които обаче са били решени в началото на септември, сподели анализаторът Минг-Чи Куо. Още тогава той прогнозира, че Apple ще навакса с продукцията към средата или края на септември. 

Припомням ви, че новият Apple Watch Series 7 не получи очаквания сериозен редизайн, но се предлага в два нови размера, които са по-големи спрямо досегашните. Моделът предлага и по-добро качество на екрана, по-бързо зареждане и по-устойчиви материали, а подробности вижте в този материал

ВИДЕО: 10 НЕЩА за камерата на Samsung Galaxy S21 Ultra

Това е една от най-способните и най-многофункционални камери в смартфон досега. Затова в следващото видео ще ви разкажа подробности за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer