НачалоНовиниПоявиха се изображения на Apple Watch Series 7 с променен дизайн и в зелен цвят

Появиха се изображения на Apple Watch Series 7 с променен дизайн и в зелен цвят

1855
Написана от  nixanbal 20 май 2021
Появиха се изображения на Apple Watch Series 7 с променен дизайн и в зелен цвят

Apple е на мисия да унифицира дизайна на всички свои продуктови категории, като посоката е по-ръбати и равни страни спрямо досегашните извивки. Подобна линия компания вече следва при iPad, iMac, iPhone, а скоро изглежда и Apple Watch ще влезе в нея. За това подсказват изображения, които твърдят, че разкриват дизайна на следващото поколение на смартчасовника. 

Информацията споделя Джон Просър, който се базира на свои източници, изпратили му схеми и изображения на Apple Watch Series 7. Просър не публикува кадрите директно, а ги преработва в концептуални изображения, разработени от @RendersbyIan.

От тези изображения става ясно, че дизайнът на Apple Watch няма да бъде драстично променен, но страните му ще станат значително по-равни и ще са в унисон с останалите устройства на Apple. 

Apple Watch Series 7

Освен това Apple експериментира с различни цветове за корпуса, като зеленото може да е един от тях. Подобен видяхме вече при iPad, iMac и слушалките AirPods Max например, така че звучи съвсем логично. 

Apple Watch Series 7

За редизайн на Apple Watch през 2021 г. се говори от доста време, включителоно от анализатора и изключително достоверен източник Минг-Чи Куо. 

Apple Watch Series 7

Във видеото си Просър коментира още новите екстри, които Apple обяви за Apple Music, както и защо те не са достъпни за AirPod. На този етап. 

5 НЕЩА за Lenovo Tab P11 Pro

В последните дни на декември у мен е таблетът Tab P11 Pro на Lenovo, който се оказа, че е доста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer