НачалоНовиниApple Watch Series 7 ще предлага нов дизайн и по-голям дисплей

Apple Watch Series 7 ще предлага нов дизайн и по-голям дисплей

841
Написана от  nixanbal 03 септември 2021
Apple Watch Series 7 ще предлага нов дизайн и по-голям дисплей

В последните дни все по-усилено се говори за новото поколение на смартчасовника на Apple, за който чухме, че ще идва в нови размери - по-големи от тези на предходния модел. Днес имаме и макет, който разкрива как би трябвало да изглежда устройството. 

Apple Watch Series 7 ще идва в две опции - 41 мм и 45 мм, с които се обозначава размера на правоъгълното тяло по вертикала. 

Самият дисплей на 45 мм версия ще бъде с диагонал 1.9" и резолюция 396х484 пиксела спрямо 1.78" и 368х448 пиксела при миналогодишния модел. Това е увеличение на броя пиксели с 16%.  

Apple Watch Series 7

Добрата новина е, че физическият размер на тялото и при двете нови версии ще бъде само с 1 мм по-висок спрямо предшестващите ги версии на Apple Watch Series 6.

Все още стои големият въпрос дали каишките на старите модели Apple Watch ще са съвместими с новия Apple Watch Series 7, имайки предвид, че се очаква той да се предлага с нов дизайн и най-вече по-голям дисплей. Все пак промяната в габаритите не е драстична, така би трябвало съвместимост да бъде осигурена, особено ако Apple не иска да разгневи потребителите си. 

Apple Watch Series 7

Премиерата на Apple Watch Series 7 също все още не е фиксирана. Има слухове, че продукцията се бави, така че, дори да видим часовника заедно с iPhone 13 този месец, пазарният му дебют може да бъде отложен за след няколко седмици.  

Изображения: 9to5mac.com

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer