Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниApple започва да наваксва с производството на iPhone X

Apple започва да наваксва с производството на iPhone X

1683
Написана от  nixanbal 27 ноември 2017
Apple започва да наваксва с производството на iPhone X

Ако сте от желаещите да купят юбилейния iPhone X, много вероятно е да сте ударили на камък и операторът да ви е включил в списък с чакащи. Доставките на специалния модел на Apple в световен мащаб не само започнаха на по-късен етап, но и бяха силно затруднени в първите седмици. Сега обаче Apple започва да наваксва със задоволяване на търсенето, а причината е не отслабналия интерес, а засиленото производство. Поне такъв е коментарът на популярния анализатор и експерт на тема Apple Минг-Чи Куо. 

Дори в САЩ в момента времето на доставка за нови поръчки на iPhone X е 1-2 седмици, при все че наскоро устройството започна да се продава и на 14 нови пазара. 

Затрудненията за фабриките на Foxconn вече са в миналото, защото продукцията е скочила до 440 000-550 000 бройки на ден от едва 50 000-100 000 преди месец-два, пише анализаторът от KGI Securities.

Минг-Чи Куо беше един от първите анализатори, които редуцираха очакваните продажби за iPhone X, но сега очаква, че все пак резултатите ще са с 10 до 20 на сто по-високи от по-рано прогнозираните. 

Експертът не е съгласен с някои коментари, че търсенето на юбилейния iPhone е затихнало. 

Официална премиера на Pixel 3a и Pixel 3a XL - най-достъпните смартфони на Google досега

На стартиралата днес конференция за разработчици Google I/O бяха представени официално смартфоните Pixel 3a и Pixel 3a XL. Двата модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer