Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниAsus ще осигури ъпдейт до Android Jelly Bean за своите устройства

Asus ще осигури ъпдейт до Android Jelly Bean за своите устройства

1967
Написана от  nixanbal 27 юни 2012
Asus ще осигури ъпдейт до Android Jelly Bean за своите устройства

Днес Asus официално представи в България най-новите си таблети от серията Transformer, както и хибридното устройство Padfone. Повече за тях ще ви разкажа в следващия пост, но по-голямата новина е, че в интервю за nixanbal.com г-н Ливиу Марика, PR и маркетинг мениджър на Asus за региона, потвърди, че компанията ще осигури ъпдейт до Jelly Bean за своите машини.

Asus днес показа трите си най-нови таблета - Transformer Pad Infinity, Transformer Pad TF300, който вече се продава в България, както и Padfone.

С това компанията засилва портфолиото си от машини с Android в България, така че поддръжката става все по-важен фактор за потребителите - настоящи и бъдещи. Добрата новина е, че г-н Марика потвърди, че устройствата ще получат и следващата версия на Android, която Google ще представи днес под името Jelly Bean и вероятно с номер 4.1.

Припомням ви, че и трите таблета вървят под актуалната днес Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Цялото интервю с PR и маркетинг мениджъра на Asus за региона очаквайте в блога малко по-късно днес!

Asus Transformer Pad Infinity ще бъде на пазара у нас в началото на месец юли на цена от 1199 лв. без клавиатурата, а Padfone, който съчетава смартфон и таблет, ще се продава за 1399 лв. от края на следващия месец, също без клавиатура. Въпросната и при двете устройства ще може да се закупи допълнително за около 200 лв. Цената на Transformer Pad TF300 e около 799 лв. и той вече е достъпен у нас.

MWC 2018: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте с един от любимите ми материали в nixanbal.com, които традиционно излизат всяка година в навечерието на Mobile World Congress.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer