Умен град @ nixanbal

НачалоИграчкиAsus TAICHI е лаптоп с Windows 8 и два екрана

Asus TAICHI е лаптоп с Windows 8 и два екрана

2164
Написана от  nixanbal 04 юни 2012
Asus TAICHI е лаптоп с Windows 8 и два екрана

Освен превъплъщението с Windows 8 в стил Transformer, Asus днес представи и друга, даже още по-интересна машина. Asus TAICHI (готино име) е лаптоп, който има втори екран на капака си. Така устройството може да се ползва удобно както за ноутбук, така и за таблет, когато е затворено.

Asus TAICHI се предлага с 11.6" или 13.3" дисплей, като при всяка конфигурация двойката екрани е с еднакъв диагонал, с резолюция и на двата от 1900х1280 пиксела. Дисплеите действат независимо един от друг, а разликата между тях е, че външният е сензорен и позволява работа със стилус. 

Иначе машината използва Intel Ivy Bridge Core i7 процесор, SSD решение, 4 GB RAM памет, две камери и стандартна QWERTY клавиатура с подсветка и тракпад.

Не мога да си представя колко ще струва това нещо, но Asus определено трупат точки с иновативните форми и нестандартните решения тип "няколко-в-едно".

5 НЕЩА за BlackBerry KEY2

Емблематичната марка от зората на смартфоните и мобилния интернет BlackBerry наскоро се завърна официално в България, като у мен вече…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer